Anotace: paralelní světy,co se navzájem protínají..
Já nevím, nevím. Nějak se mi ta tvá tvorba po odmlce vzdaluje.
A navíc si myslím, že neovlivnitélných náhod je mnohem, mnohem víc než bublin v hrnku zeleného čaje. Pokud tedy ovšem nepiješ zelený čaj s perlivou minerálkou :)
28.09.2007 10:53:00 | prostě Zuzana