Sny padlých pěšáků
Anotace: mnoho osudů, které mohou potkat i vás
A stál a věděl, že jde na smrt
a asi se i bál, ale nechtěl lidem lhát...
...snil o louce plné květů
které mu rov pokryjí
snil o ptačím zpěvu
když poslední píseň zapějí.
Nikdy nechtěl velký dům
jen ženu krásnou mít
kdo zakázal žít jeho snům
a nikdy, nebude už snít.
Kdo z vás mu ortel podepsal
nechal tam vdovu s holčičkou
kterou si táta nepochoval
žít bude jenom s matičkou...
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)