Nezaprší a nezaprší
Anotace: Kdo si rád hraje na přírodní kalamity, ať si přečte tohle:
Pořád prší, voda hučí,
řeka vylevá se z břehů.
Z nebe pořád jenom crčí,
voda opadne starou belu.
Všechno je zalité vodou,
pár lidí najisto utonulo.
Škoda se mijí se škodou.
Počasí zas zvítězilo.
Cesty proměnily se v marast,
vhodné na souboj v blátě.
Jako dobrá náplast,
když soupeřům spadnou gatě.
Hladina neustále stoupá,
děti mají kde se učit plavat.
Každý rád si pořád zoufá,
než se o ostatní lidi starat.
Komentáře (3)
Komentujících (3)