vzhledem k Tvé nátuře a revoltě k procentům, ber mé hodnocení jako vrtkavost staršího:-)
nic naplat máš to hezké.
10.10.2007 20:45:00 | černočerný
Verše tradičně dobré jen v jedné sloce ti ujel rytmus... To s otcem... Přišlo mi to trochu dlouhééé. :)... To víš... Umíš to vybrousit ještě líp...
08.10.2007 21:02:00 | Yarrod
Mladi je krasna vec ale pohledme na dnesni mladez.....ma to budoucnost???
01.10.2007 21:53:00 | UNDEAD
No, ale, kdyby ses vrátil, zase by sis prošel tím vším, co sis zkusil do teď..:o) ale jinak hezkáá, jako vždy :o)
27.09.2007 20:52:00 | MishaX