TEN BYL DÁVNO V P(i)ČI!!! Jo, seš fakt dobrá...a někdy se hodí být jadrná...žij krásně a blaze...
30.09.2007 19:12:00 | Mirka Hedbávná
Má dobrá výchova mi nezabránila nedomyslet si slovo na konci čtvrtého verše a proto je tvá báseň perfektním celkem pro mé unavené oči, které vidí jenom to co chtěj:)
27.09.2007 21:47:00 | Evellin