charakteristika jednoho muže
je to lež,
že má pleš.
Vždyť má vlasy,
nejspíš asi,
z jeho krásy
čiší strach.
velký nos,
jako kos,
modré oči,
rád se točí,
na kolotoči.
mluví rychle,
kuje pikle.
často žaluje,
písně maluje,
je to cvok,
už nejmíň rok.
Komentáře (0)