to je opravdu divně pro mně znějící čeština 19. století asi za to může, nuže, nepusti k peru už nikdá tohodle muže...
28.09.2007 23:02:00 | Jarky
...důležité sdělení!!!!!:
já ob sah cí tím
jsem ce lá o kou zle ná
jen te bou ži ji
28.09.2007 20:32:00 | Žqáry
Obrazově i obratově velmi povedené, jen kromě závěrečné haiku necítím obsah
28.09.2007 16:23:00 | anek
...klidně se spletu v součtu i odčítání,
rozhodně zůstávám na straně slabých,
ač je to někdy k uzoufání,
procházím tvrdou školou mocných,
ty hladíš svou teplou dlaní...
Jsi tu pro mně zas a znova
vím,že chápeš -
není třeba nic vysvětlovat,
stačí sluneční žár,
pevně protneš pohled s mým,
vím to,
co nevyjádří žádná slova...
...rozsvítila deštivý den...
28.09.2007 14:06:00 | Žqáry