Pro *****!
Anotace: Od srdce pro jednoho pro mě důležitýho člověka
Chtěla jsem ti říct jen ahoj,
ale teď chci mnohem víc.
Bez přetvářek a bez lhaní,
mám Tě ráda, to chci říct!
Tvoje gesta, tvoje slova!
Topím se v tom
a říkám znova
- mám Tě ráda,
je v tom víc!
To je vše,
co Ti chci říct.
Komentáře (2)
Komentujících (2)