Silniční
Anotace: A život jde dál..ale co když šlápne na plyn?
Silniční
Prasklina na skle,
pavučina protkaná křišťálem,
skleněné oko
A kolem perel nastříkáno,
karmínový déšť skrápí duši
Moře bolesti,obav,slz a smutku
Zápach spálených gum
Prasklina na skle a hromádka šrotu
Tak rychle ujížděl život
a my se ho snažili předjet
Bláhoví..
Komentáře (0)