Zrudla
Anotace: jedna ruze, co meni barvy
Zrudla – červená růže!!
Já ptám se, kdo za to může
a která barva je mi více milá
zda červená líce či nevinnost bílá
Mění se barvy jedna v druhou
já bloudím dál barevnou duhou
a všude kolem tančí víly
pro svět, co není černobílý
Komentáře (0)