Čas
Anotace: písnička pro mou milou a naši touhu občas zastavit čas...
Když se dívám
do Tvých očí,
často snívám
a hlava ta se točí.
Ten tón krásný
chtěl bych nechat znít napořád.
Záblesk jasný
a pak přijde tma, to nemám rád.
Postůj chvíli
ručičko na hodinkách.
Kouzlo víly
umlčí zvonek, co cinká.
On si běží,
něco začíná, něco končí.
Zvoní z věží,
někdo se vítá, někdo loučí.
Proč tak letí?
Až ho někdy chytím, tak se zeptám.
Z malých dětí
budou jednou starci a to mně deptá.
Postůj chvíli
ručičko na hodinkách.
Kouzlo víly
umlčí zvonek, co cinká.
Když se dívám
do Tvých očí,
strach občas mívám,
že to jednou skončí...
Komentáře (0)