Noc...
Anotace: jediná noc...jeden p(r)ožitek....za komentáře budu vděčná...díky
Jen barová stolička, noha přes nohu,
přes dým z cigaret tu nespatříš oblohu.
Tak prostě jsi, španělské rytmy tělem Ti houpou,
pro dnešek budeš-tou slečnou tak trochu hloupou.
...co sedí u drinku s mátou,
s duší neutěšeně rozevlátou.
Prý-dámo-chlápku s neskrývaným chtíčem,
se slovy/co myslíš?/ na stůl praštil si klíčem.
Nabídka, poptávka, jen žádné scény,
tak Tě chci, bez úlev z ceny.
Ruku v ruce do Tvých podušek,
ohňostroj s tisícem rozbušek.
Tuší obrys nahých těl,
každý sval se rozechvěl...
Prstem po klapkách klavíru,
osamocena dějem ve víru...
Snaha utéct do nočního rána,
opojena slastí, převozníkem nepoznána...
Přečteno 427x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, strašidýlko-střapatý, Azazen
Komentáře (4)
Komentujících (4)