Deklarace nezávislosti ... stavebních kamenů společnosti ....:
.... " ... konec s nesmyslným podpíráním pilířů čínských zdí ..
dost dlouho jsme trpěli ... vahou bezcených neotesaných balvanů ...
za naši nezávislost, ... za naši svrchovanost, .... neutralitu ....
... ... jen tak dojde každý jednotlivý šutr svého zaslouženého uznání ...
*- ... jen co teď s tou slanou vodou slz, co každý kámen rozruší ...
01.10.2007 14:54:00 | HarryHH
Jasná věc. Jsme těžké individuality, které se maj' rády :-) A kdo z nás dělá jednu masu, netuší... :-)))
01.10.2007 10:30:00 | Levandule