Dívka z harému
Souboj srdcí
žádaných věcí,
dvou lidí,
potlesk sklidí.
Velká aréna,
dívka z haréma...
Zamilovali se,
obvinili se,
nechtěli věřit,
ale síli měřit.
Chtěli jí pomoci,
od snů, ponocný,
ale byli dva,
otázka: proč on, proč já?
Nikdo nevyhrál,
jejich láska, lítost,
neznala meze,
trn do myšlenek vleze /snadno/.
Oba zemřeli,
umřít nechtěli,
a však srdce své vzdali,
lásce, kterou nepoznali.
A ta dívka, zůstala v harému..
Komentáře (0)