Rio de Janeiro
Horko cizích pokojů
Tvé tělo
voní
ve
mně
perly
Když pláčeš se
nocí
Veršuješ se
A déšť umírá
na
rtech
jako sonety
od
Shakespeara
ve Tvých
očích
Každé Tvé slovo
cítím
hluboko
věčně spát
v náručí své jediné
Piety
jako Kristus v Rio de Janeiru
před lety
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: Lisa.Ginmi
Komentáře (2)
Komentujících (2)