Já...asi
Ze všech svých hříchů,
ubalím si cigaretu
a kouřit ji nebudu,
bojím se smíchu
tak sahám pro paletu,
maluji konec Závodu.
Svůj příběh neznám
nevím kdo odešel
na rám postele
ťukám si tam-tam,
nápad zas nevzešel
spí v noci, jen o mě je!!!
Přečteno 419x
Tipy 7
Poslední tipující: Dračičák, drsnosrstej kokršpaněl, Šerák, už ne pernikova princezna
Komentáře (5)
Komentujících (5)