jaká diagnózna? nemám psychiatra na soukromé lince, takže nevím, .... zajímavá úvaha
22.10.2007 11:57:00 | PatriceB
Chci být dnes tak šťastný, snad to pujde
reyneka mají všichni rádi, protože mu rozumí. máme tě rádi, protože ti rozumíme. a jak nám to hezky říkáš... víme proč, ano, taky nám vadí, že prší a hezky se nám čtou epištoly vytržený z kontextu každodennosti. zvěstování netřeba. neni to hloupý, je to tak, je to tak, jhak si myslíme, že by to mělo být, když jdeme po ulici. genialita může být neuvěřitelně jednoduchá. tvoje jednoduché texty jsou neuvěřitelně plodné.
30.09.2007 21:30:00 | grygaruv atelier
Koukám, žes to psal asi ne zrovna dobře naladěn, ale nezoufej, tyhle stavy má občas většina lidí, já osobně to moc dobře znám. Na sluníčko si budeme muset počkat zase do jara, i když dneska docela hezky hřeje. Tak krásné narozeniny, a ať ty příští jsou v poho.
30.09.2007 15:24:00 | prostě já