Most do země Terabithia

Most do země Terabithia

Anotace: tento film mě celkem dostal svou hloubkou, tak jsem se snažil nastínit mou zaujatost. omlouvam se za par drobnych změn :) hodnocení a připomínky neuškodí :)

svět,
plný snů,
budovaný fantazií
a fialových květů.

dobro i zlo,
k pohádkám patří,
i ta krása,
kterou zde každý spatří.

"urozená" královna
krásná jako lilie
/fialová/
co na srdci zahřeje.

a král,
který tvořil tuhle zem,
co znal,
královnin sen.

inu chtěli žíti v tomhle světě,
však osud nemilosrdný byl,
snad až moc,
jejich cesty rozdělil.

jen smutek a vina
tížily krále,
když je osud odtrhl
král plakal stále.

král jeho lidu,
co stavěl most
pro svou víru

spojil tak svět s terabithií
poté našel princeznu
/s otevřenou myslí/
a velikou fantazií

já věřím v tenhle svět,
jen najít cestu
k princezně,
kterou chci za nevěstu.
Autor Zayo, 30.09.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pohádky mají vždycky šťastný konec:)
proto jsou to taky pohádky že jo:)

30.09.2007 15:05:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí