Láhev
Anotace: divny veci se mamam nerikaji
Takhle to vždycky začíná
u postele láhev od vína…
Mami, promiň, že jsem ti lhala
v devět hodin jsem už spala,
ale ne sama
s tím pánem od vedle…
Dělo se mi s ním spoustu divných věcí,
některé z nich byly dováděcí.
Nechtěla jsem, aby ses ptala.
Zeptala ses a já Ti lhala.
Ta prázdná láhev - to je můj dárek
pro tebe... ke svátku matek
Komentáře (0)