až do půlky fakt dobrý... ale pak... hazarduješ s verši, experiment nevyšel, ale od toho jsou experimenty...
30.09.2007 21:25:00 | grygaruv atelier
připomíná mi to povýšenou odrhovačku, každodenní hrdinství v básni, máš můj obdiv...
(možná jsem se vyjádřil komplikovaně, ale jako vždy - píšu to tak, jak to cítím)
zdar!
30.09.2007 15:45:00 | journeyman