Věrnost králi
Flašku vína,
lahodnou pečínku,
překrásná dívka,
se zelenýma očima,
jak v ráji,
připadám si,
jak vedle anděla,
jenž vlásky,
mu voní,
rudými růžemi,
líbám jí....
mušketýrem jsem,
naplno žiji životem,
mému králi sloužím,
kordem mým,
věrně v každé době…
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: Issa
Komentáře (1)
Komentujících (1)