protilehlá
Protilehlá jedenáctka
směrem na Spořilov
v mezzaninu
zpívám si své
mozartovské elegie
knihy bez desek
z měkkého papíru.
Smáli se mi
Rozkošníci
Pod čepicí
Skrývali moji hlavu raz-dva-tři
A jde se dál.
Do dalších mezzaninů
- mým osudem jsou.
A pak zase
Jedenáctkou
Zpátky domů.
I když k nám
Jedenáctka nejezdí….
Komentáře (2)
Komentujících (2)