Hvězdný paka...
Anotace: Píšou dneska v horoskópu...
Píšou dneska v horoskopu,
že mam chytit horkou stopu
do postele nejít sama
hrát prej něžný melodrama...
Hvězdy, holky, vám to kecá
poblíž je jen Jirka Peca
a s tím žádný melodrama
to snad radči chrápat sama.
Zezhóra se vám to mele
s Jirkou prej jít do postele
s Jendou známe lepčí špásy
já mám alty a von basy...
(To sou inčí melodrama, né mě strkat za fotrama!)
...Hvězdy, hvězdy, vy jste paka
ke kozlovi strkat Raka.
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: La Suneteto, HarryHH
Komentáře (7)
Komentujících (7)