Feministická
Anotace: ... předem bych ráda řekla, že se nechci dotknout mužského osazenstva. Není to myšleno na všechny, ale jen na ty, kteří šlapou po srdcích botami značky KMM ;-)
Má duše teskně pláče,
svírá se mé hrdlo,
srdce prudce skáče,
je mi trochu mdlo.
Má duše smutně pláče,
vyschly už mé oči,
životem trpce kráče,
v srdci červotoči.
Má duše tiše pláče,
vzlyky jenom polykám,
cítím se jak ptáče,
v kleci v té se zalykám.
Má duše hořce pláče,
za to můžou oni!
Vždyť znáte ty sr*če,
MUŽE, co slzy neuroní…
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Azazen
Komentáře (2)
Komentujících (2)