Pán s cylindrem
Anotace: Trocha optimismu :) Dobré ráno všem! *věnováno Sunny :)
Kráčí pán s cylindrem
snáší se na něj tisíce hvězd
jen trošku se usměje
a všechno kolem začne kvést.
Když ten pán s cylindrem
pohladí tě po tváři
zapomeneš na bolest
a Slunce se rozzáří
Růžovým kapesníkem
otře ti uplakané oči
a místo bolavých slz
ti tváře v rose smočí
Toho pána s cylindrem
potkat jen dobré věstí
vykouzlí ti úsměv
a jmenuje se Štěstí :)
Komentáře (0)