Smíření
Anotace: ... nejlépe s vanilkovou zmrzlinou
Jsoucnem lížu
zbytky vanilkové zmrzliny
ze svých křupavých dnů
a vychutnávám si
smíření
se vší čestností
a jizvami
tohoto světa
(i s těmi vlastními)
Protože nevím,
jestli zítra
bude vanilka
ještě k dostání…
Komentáře (9)
Komentujících (9)