Testament V
má krásná samoto ptám se,
zda projdeme životem celým?
neznám a přeci znám se,
z nároku na Tebe slevím.
děti se choulí k sobě,
když zima jim čechrá vlasy,
zpíváš ty mně já tobě
hřejí nás staré časy.
davem se za ruce vedem
v očích se vzájemně zračí
jediným vesmírným středem,
pro mě jsi když s tebou kráčím.
Až příjdou na nás zlé časy,
zavřeme před nimi vrátka,
Já budu vískat tvé vlasy,
a noc?
ta bude nám krátká.
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
Komentáře (4)
Komentujících (4)