Horká koupel .... ... /*- autor © MončaElča
Anotace: …. jen malá změna v názvu, … pouhý háček … a změní naprosto smysl názvu …. / … a tak je to se vším … *- není života … bez háčků …
.
/*- autor © MončaElča
----------------------------------------
.
Chtěla jsem se jen zahřát,
ale hladina vody ve vaně,
měla se mnou jiné plány.
Přála si vstoupit do mého těla
a zůstat tam napořád.
Pronikla tiše jako hlodavec
do všech pórů mého těla,
ke kořínkům vlasů a do mé mysli.
Odplavila všechny hořké mandle
a i kus mého mýdlového Já …
Tak můžeš opět přijít ....
zloději mých čokoládových bonbónů,
... ... ... pasti již nejsou ... plné myší ...
*
---------------------------------------------
/*- autor © MončaElča
*
Komentáře (5)
Komentujících (5)