Anotace: A když ta slova padla tak nešla vzít zpět.
svoboda???Neni to nahodou to po cem lidi vzdycky prahli....?? Nu kazdy ma jinou chut.....pekne napsano...
02.10.2007 16:35:00 | UNDEAD
S tou svobodou jen v občance...občas se tak taky cítím...hlavně když si uvědomím, jak mě svazujou pocity ze svejch chyb...
01.10.2007 20:29:00 | Veru
Prosim Te, s tim rezanim zil jeste pockej. Kdo by mi tu daval body!?:))
01.10.2007 20:27:00 | oakbark