Lháři
Znásilnil jsi mě
svými slovy
padaly a padaly
dolů na dlažbu
V prázdném tichu
slyším ozvěnu
tvého hlasu
barytonu
Zneuctěná hudbou
když nečitelný román
dával jsi po kapkách
mi pít
Lháři!
vražedný cukráři
líbal jsi mě
prsty namočenými v jedu
Nechtěl jsi
lhal jsi
chtěla jsem
nelhat sama sobě
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, její alter ego, už ne pernikova princezna
Komentáře (3)
Komentujících (3)