Jenom člověk...
Anotace: Všichni jsme pouze lidi co hřeší...
Rybka v moři očích tvých,
slza stéká po tváři,
v srdci topící se hřích,
jako pero v kalamáři.
Vzhlížíš k nebi, marně doufáš,
že ti někdo odpustí,
často v noci se sám touláš,
kra na srdci, ta se ale nerozpustí.
Můžeš hořet v plamenech,
mrznout v kostce z ledu,
zlé sny co ve snech,
neznají ohledu.
Radím nezoufej si,
nenech hříchy bolest mít,
jako já, i ty člověk jen jsi,
tak nauč se s tím žít.
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, L. Šebestián Borský
Komentáře (4)
Komentujících (4)