*
Je mi z Vás smutno
vy kreatury lidsví
ukryté v rouše beránčím
Ty mnišská kutno
skrýváš jen idiotství
s hlupáků nepochopením ...
Tak nechte toho
vykladači biblí
já o radu se neprosím ...
*
02.10.2007 07:55:00 | HarryHH
..takové ponoření do myšlenek a pozorování..
..a do hladu.. uprostřed - úrodného pole -
01.10.2007 22:09:00 | isisleo