Posledné/ možno /
Anotace: Pieseň pacienta,naloženého v antabuse...
Posledné rady vyorú
cukrovej repy
Posledné toho roku
a TY už nepi
Posledné deci Tuzemáku
Osolím ešte Ginom
Možno navštívim Baku
v tom svete inom
Stále však chutí mi
s Tebou,či s inou
S pancientmi novými
kým pustia mi žilou...
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: nikuš
Komentáře (3)
Komentujících (3)