Anotace: sen, co asi říká?
Nejsem zrovna ukázkový poeta :)), takže nekoukám moc na formu, ale spíše na obsah.. Proto mi uniká, jestli ti nevycházejí slabiky a jak moc je to uhlazené, zato si všímám stylu..
Líbí se mi..
Krásný večer a děkuji za komentář ;-)
02.10.2007 18:45:00 | Aro
Líbí se mi to. Jen prosím dávej pozor na překlepy a "nedoklepy". Vždycky si to po sobě pořádně přečti - překlepy a chyby potom ruší ve čtení. Ale jak říkám - líbí :-)
02.10.2007 18:24:00 | G.P.