Emoce
Anotace: ...pod dojmem včerejší "pršky", zřejmě v citech i v přírodě platí naprosto stejná pravidla...
Emoce jako velká voda
umí udělat paseku,
tam, kdes roky o ráj pečoval,
umí ublížit člověku.
Ptáš se proč... stojíš v zamyšlení,
protnou se konce, začátky,
zkoušíš tvořit, co náhle není,
a řeku vracet nazpátky.
Tak až budeš s rýčem v ruce stát,
zkus lepší cestičky i pro potůčky darovat...
Komentáře (0)