K narozkám nebo k svátku
Anotace: mno jako da se to nakutit i do sms a tak :D
Hodně štěstí, zdraví, lásky
žádné starosti a vrásky.
Peníze a přátel mraky,
tohle vše ti přeju taky
K narozeninám vše nej
(k tvému svátku všechno nej)
Prostě si je (ho) užívej!
Komentáře (2)
Komentujících (2)