Jazz
Sto trubek ohlých
seřazeně dutých.
Zdá se mi to jen?
Jedna věc je však jistá.
V oraništi
kakofonně
jako jeden muž hraje
rezavý to monoblok
pan
Trumpetotysta…
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Lucie Teru, Marfuša
Komentáře (3)
Komentujících (3)