vzpomínka na"přátele"
Anotace: moje bejvalá třída
V duchu stále toužil jsem setkat se s bližními svými.
Ale čím více jsem toužil, tím více jsem chápal že čas svůj jsem marnil...
Čím více jsem toužil, čím více vzpomínal, tím více jsem to chápal. Šlo jen o to připomenout si je, připomenout si ty časy strávené s nimi, čím více vzpomínám tím více jsem znechucen jimi...
Komentáře (3)
Komentujících (3)