Sněžný zámek
Anotace: asi mi chybí sníh
Z nebe se snáší velké vločky sněhu,
dej jednu vedle druhé a postav zámek,
pro malou vílu, co chtěla poznat něhu
a co je křehká, že by ji odvál vánek.
V tom zámku ze snů a sněžných přání,
tam bude ta malá víla v bezpečí,
každého dne brzy ráno za svítání,
tě něžně o své lásce přesvědčí.
Komentáře (7)
Komentujících (7)