To já vím... že jsi slunce... a skromnost zálivky... Ti dává sílu do života (větší než jiným)... ale i tak... občas přichází dny fatálního sucha...
U nás vždycky najdeš... něco kapek... pro vzkříšení :-)
08.10.2007 08:37:00 | Levandule
... tyhle poklady jsou opravdu hodně vzácný ...
... jemže někdo k nim nečuchne za celý život ... ikdyž je má hned pod nosem ...
03.10.2007 08:45:00 | Marcella