Touha
Anotace: Díky Wyrdy...osude
Touha
Touha je smrt,
mít v zádech rezyvý srp,
touha je zvrácenost,
prokletá minulost,
když pro svou lennost,
se prodíráme skrz porost,
na jehož konci je kost,
krev
a krvežíznivost,
jež zavírá zábran most,
pouští mezi nás zlost,
a vlčí krutost!
Ještě malý post,
není to posedlost?
Mladý pane - čeká vás most,
most přes zuřivou zbožnost.
/////chyb tam je jak maku na poli heroinového krále ;-)
Komentáře (1)
Komentujících (1)