Anotace: O polední pauze u školy. Snad ani ne básnička, ale nevím kam jinam zařadit.Ale chtěla jsem se s vámi o to podělit, protože mě potom nebylo moc fajn...I když šlo "jen" o berušku...
Moc hezká báseň/historka. Jsem rád, že jsou na světě stále lidé, kteří si cení i těch tvorů nejmenších, bez kterých by naše žití postrádalo pravý smysl života. Vždyť jsme sami ve skutečnosti tak malincí. Posílám pozdrav.
04.05.2020 16:01:39 | Václav Hesoun
To, co popisuješ je kruté. Taky se ve mě všechno bouří při představě, že je to odraz skutečnosti. Je dobře, že existují lidé jako Ty .. a dokud takový budou, snad máme ještě jako "člověci" naději :o)
10.11.2007 15:20:00 | Beepat
Také bych ho bodl nožem a zapálil... poté bych dodal... vdyť to byl jen člověk! Takové lidi nechápu!!! Jinak moc pěkné
05.10.2007 15:24:00 | Dagon.Lestat - My winter storm
Ishtar.. Mas v sobe neobycejny cit a to je dobra vybava pro zivot..krasne jsi basen napsal.
03.10.2007 21:11:00 | carodejka
Chápu ten smutek a jsem vděčný za to, že jsou lidé, jako Ty, které ještě osud obyčejného brouka dojímá...
02.10.2007 22:27:00 | G.P.