Kenotaf
Nevěřím smrti,natož pak životu.
Ve střípek drti,proměnil bych samotu!
Chceš živým vyprávět,co mrtvý dávno vědí.
Že srdce je ruka,která mě svědí.
Až se tě zeptá smrt,jaký život byl.
Řekni,že byl škrt a stál tě mnoho sil.
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Anneli, Anejet
Komentáře (1)
Komentujících (1)