Všech věcí co zanikají je mi tak nějak líto.I když pokrok se nedá zastavit a je to jistě pohodlnější.
A Ty o tom tak krásně dovedeš zaveršovat.
09.10.2007 07:53:00 | s.e.n
budky já měl rád...a hlavně ty starý telefony s kroutícím ciferníkem,sluchátkem těžkým jak činka:-)
03.10.2007 11:07:00 | Monsignore