Nevím, jestli se nemýlím..., ale necítím tam hranici láska/nenávist, ale láska/peníze/nenávist... Vlastně tak nějak trochu podobně...a přece jinak, jsem napsala báseň, kterou sem dám zítra...
Moc děkuji za bohatou návštěvu! :-)
22.11.2007 18:31:00 | Levandule