Možná
Možná tu někde jsi….
Možná obcházíš mou zvadlou duši
a vpíjíš se pohledem do bledé tváře
právě narůstajícího a sílícího smutku…
jen já o tobě nevím….
Možná halíš svou touhu do pláště
z pavučin,
a tím mne pak obepínáš a svazuješ…
je tak křehký….
Možná mne vyléčíš
ze samoty
a já konečně procitnu a zjistím,
že tu skutečně jsi…
jen pro mne….. možná….
Komentáře (1)
Komentujících (1)