Všechno bych ti věřila,
jen... ta voda mě zmýlila!!
Už vidím tvé obličeje
s poznámkou, že do koupele
či pro žáby přijde vhod,
však ne jako další chod!!
;o)
09.10.2007 09:47:00 | Cecilka
Ahoj Džemo, ty jeden jedlíku :o) Mno, smazala jsem básně, víš, je tu stále někdo, kdo mne k temu nutí ... ale neboj, zas něco snad napíšu, a třeba to bude také o jídle :o) Moc děkuji za Tvůj zájem, měj se moc hezky, přeji Ti krásný večer! :o)
07.10.2007 19:21:00 | NikitaNikaT.
Džemo, Ty požitkáři,
co rád a dobře vaří
mně dotaz táhne hlavou
vždyť páni rádi dlabou
vepřovou, zelí, knedlíky...
tady však rajská, papriky...
tak zvědavě se ptám
Džemo, jsi vegetarián?
:-)
05.10.2007 08:15:00 | Jiparo
Dala som si na raňajky
s lekvárom pampúšiky,
desiata nebola žiadná,
tak som teraz hladná
04.10.2007 22:44:00 | okapovaroura