Tvůj svět
Svůj svět už přestaň žít,
konečně začni realista být,
už nevznášej se v dimenzi snů,
teď musíš vyzkoušet tvrdost všedních dnů.
Srdce nosíš na dlani
nemáš strach
že ti ho někdo promění v prach?
A ty budeš navždy litovat?
Přečteno 610x
Tipy 8
Poslední tipující: mexx, Henrietta, jedam, strašidýlko-střapatý, Cryoman
Komentáře (1)
Komentujících (1)