slovo opruzovat se mi sem možná hodí trochu míň, ale chcípni, ty mrtvolo, se mi sem nehodí vubec. jsi dobrej v těch ležérnějších polohách, nesnaž se to přitahnout za vlasy, děláš z toho kýč. a těžkej.
29.10.2007 20:30:00 | grygaruv atelier
to jsem nepochopila jestli to má být reakce ana tu kauzu porodní záměnnou, tak fakt nevím, trochu zmatené, tip nedám
15.10.2007 17:57:00 | Jarky
Nikdo mi nedal ani bod, nestydíte se trošičku, musím se teď pochválit sám, je mi to tak líto...
09.10.2007 11:13:00 | PatriceB
...ty cvoku...sedím tu a čumím na to...pořád dokola to čtu a nějak mi chybí kyslík..
04.10.2007 12:07:00 | Žqáry