O životě
Anotace: O životě....jako obvykle
O životě
O životě přemýšlím
A na něco jsem přišla.
Dejte šanci vaším očím,
Aby se kolem sebe rozhlédla…
Život je podraz,
Život je lupm,
Je tvé nálady odraz,
Život je na furt….
I mrtvý má v sobě život,
I živý má v sobě smrt
A proto máme všichni důvod
Zemřít a žít.
Komentáře (3)
Komentujících (2)